Online Mentoring

Ben je klaar om jouw droomleven te manifesteren en meer te leven vanuit vreugde en dankbaarheid?

Mijn online mentoring is zo ontwikkeld om je te helpen meer rust, dankbaarheid, financiële vrijheid en geluk in je leven te creëren.

Met 38 jaar ervaring in het overwinnen van uitdagingen zoals schulden, ziekte, stress en zorgen, in combinatie met meer dan 10 jaar ervaring als life coach, sport- en yogadocent en meditatie-expert, biedt ik praktische en directe begeleiding op het gebied van gezondheid, geluk, financiële vrijheid en relaties.


Hoe kan ik jou helpen?

Je kunt een course in de Rebel Academy volgen, deze bevat mega veel video's, audio's, meditaties en affirmaties en deze kun je vanuit huis op je eigen momenten volgen.

 

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om 1:1 met mij samen te gaan werken om je te helpen bij het manifesteren van jouw droomleven.

 

Hiervoor heb ik echter wel beperkte plekken beschikbaar, omdat ik mijn 1:1 klanten ook daadwerkelijk persoonlijke aandacht wil geven en ook mijn (werk)tijd is uiteraard beperkt ;-) 


De Rebel Academy

Wil je toegang tot de Rebel Academy en jouw leven transformeren én geld verdienen? Schrijf je dan nu in en begin jouw reis naar een leven vol ontspanning, plezier, liefde en luxe!

Stap uit die fr*cking ratrace en OWN jouw leven!! 

 

Ontdek wat JIJ nodig hebt en massive groeien is op alle vlakken mogelijk, zónder jezelf voorbij te lopen! 

Geen One Size Fits all dus in deze cursus, nee je leert juist om te zien wat JIJ nodig hebt.